advertentie
maandag 10 mei 2021 16:57

Fonds geeft extra donaties voor jeugdactiviteiten in zomervakantie

Het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. stelt extra geld beschikbaar om verenigingen en stichtingen aan te moedigen om activiteiten voor de jeugd in de zomervakantie te organiseren. Per project kan er maximaal 3.000 euro worden aangevraagd. . Voorwaarde is dat de activiteit coronaproof wordt georganiseerd in Schiedam, Vlaardingen of Maassluis in de periode van 17 juli tot en met 29 augustus. De aanvragen kunnen tot 18 juni worden ingediend. Meer informatie is te vinden op www.fondssv.nl.

Vlaardingen - Het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. stelt extra geld beschikbaar om verenigingen en stichtingen aan te moedigen om activiteiten voor de jeugd in de zomervakantie te organiseren.

Per project kan er maximaal 3.000 euro worden aangevraagd. Grotere aanvragen kunnen ook worden ingediend maar hierbij vraagt het Fonds dan wel om cofinanciering. Voorwaarde is dat de activiteit coronaproof wordt georganiseerd in Schiedam, Vlaardingen of Maassluis in de periode van 17 juli tot en met 29 augustus.

Het Fonds wil iets extra’s voor de jeugd doen omdat ook in deze zomervakantie vakanties en familiebezoekjes naar het buitenland vaak nog niet door zullen gaan. Ook wil het Fonds iets extra’s doen voor de kinderen en jongeren die vanwege andere omstandigheden niet op vakantie kunnen.

De aanvragen kunnen tot 18 juni worden ingediend. Meer informatie is te vinden op www.fondssv.nl.