advertentie
dinsdag 11 mei 2021 16:14

Flinke ravage na eenzijdig ongeval op de Westfrankelandsedijk

Flinke ravage na eenzijdig ongeval op de Westfrankelandsedijk Foto: Flashphoto.nl

Dinsdagmiddag vond een eenzijdig ongeval plaats op de Westfrankelandsedijk ter hoogte van het Rubenspad. Hierbij ontstond er een flinke ravage, een paal is uit de grond gereden. Volgens de automobilist kwam hij uit de richting van de Vlaardingerdijk/Vijfsluizen, kreeg een klapband en kwam achterstevoren op de andere rijbaan terecht. De man kwam er zonder noemenswaardige klachten vanaf; wel is er voor de zekerheid een ambulance ter plaatse gestuurd. Het verkeer stond even vast richting de Vlaardingerdijk. De bestuurder moest nog wel even een blaastest ondergaan.

Schiedam - Dinsdagmiddag vond een eenzijdig ongeval plaats op de Westfrankelandsedijk ter hoogte van het Rubenspad. Hierbij ontstond er een flinke ravage, een paal is uit de grond gereden.

Volgens de automobilist kwam hij uit de richting van de Vlaardingerdijk/Vijfsluizen, kreeg een klapband en kwam achterstevoren op de andere rijbaan terecht. De man kwam er zonder noemenswaardige klachten vanaf; wel is er voor de zekerheid een ambulance ter plaatse gestuurd. Het verkeer stond even vast richting de Vlaardingerdijk. De bestuurder moest nog wel even een blaastest ondergaan.