advertentie
donderdag 13 mei 2021 00:10

Ook de bibliotheek mag volgende week waarschijnlijk weer open

Ook de bibliotheek mag volgende week weer open, tenzij de ziekenhuisopnames ineens weer de pan uit zouden rijzen. Demissionair premier Rutte heeft dat woensdagmiddag toegezegd aan de Tweede Kamer. Veel politieke partijen wilden dat de bibliotheken volgende week bij stap twee van het openingsplan weer open zouden mogen, oorspronkelijk stond de bieb een stap later in het plan. Vanaf 19 mei kunnen ook sekswerkers weer aan de slag, mogen de terrassen open van 6:00 tot 20:00 uur en mogen dierentuinen, attractieparken en kinderboerderijen weer gedeeltelijk open (maximaal één gast per tien vierkante meter). Ook binnensporten kan weer en de zwembaden mogen weer open. 

Schiedam - Ook de bibliotheek mag volgende week weer open, tenzij de ziekenhuisopnames ineens weer de pan uit zouden rijzen.

Demissionair premier Rutte heeft dat woensdagmiddag toegezegd aan de Tweede Kamer. Veel politieke partijen wilden dat de bibliotheken volgende week bij stap twee van het openingsplan weer open zouden mogen, oorspronkelijk stond de bieb een stap later in het plan.

Vanaf 19 mei kunnen ook sekswerkers weer aan de slag, mogen de terrassen open van 6:00 tot 20:00 uur en mogen dierentuinen, attractieparken en kinderboerderijen weer gedeeltelijk open (maximaal één gast per tien vierkante meter). Ook binnensporten kan weer en de zwembaden mogen weer open.