advertentie
vrijdag 14 mei 2021 19:14

Branderszwemtocht denkt dit jaar weer van start te kunnen in Schiedam

Nadat vorig jaar de Branderszwemtocht halverwege werd afgeblazen door de gemeente, omdat de zwemmers zich niet voldoende aan de toen geldende coronamaatregelen hielden, gaat de organisatie dit jaar een nieuwe poging wagen. De inschrijving gaat eerst open voor mensen die een voucher hebben omdat ze vorig jaar niet konden starten. Alain Meijer van City Sports Events, de organisatie achter de Branderszwemtocht, legt uit hoe het in z'n werk gaat.

Nadat vorig jaar de Branderszwemtocht halverwege werd afgeblazen door de gemeente, omdat de zwemmers zich niet voldoende aan de toen geldende coronamaatregelen hielden, gaat de organisatie dit jaar een nieuwe poging wagen. 

De inschrijving gaat eerst open voor mensen die een voucher hebben omdat ze vorig jaar niet konden starten. Alain Meijer van City Sports Events, de organisatie achter de Branderszwemtocht, legt uit hoe het in z'n werk gaat.

 

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media