advertentie
woensdag 19 mei 2021 18:16

Tweede stap corona openingsplan vandaag ingegaan

Woensdag 19 mei is de tweede stap in het openingsplan gezet. Omdat het aantal nieuwe ic- en ziekenhuisopnames van mensen met corona verder is gedaald konden er nieuwe versoepelingen ingaan. De sportscholen en de zwembaden kunnen weer hun deuren openen. Verder is ook een bezoek aan het pretpark, het openluchtmuseum en het buitenpodium weer mogelijk.

Woensdag 19 mei is de tweede stap in het openingsplan gezet. Omdat het aantal nieuwe ic- en ziekenhuisopnames van mensen met corona verder is gedaald konden er nieuwe versoepelingen ingaan. De sportscholen en de zwembaden kunnen weer hun deuren openen. Verder is ook een bezoek aan het pretpark, het openluchtmuseum en het buitenpodium weer mogelijk. Dit mag met maximaal twee personen, exclusief kinderen tot en met 12 jaar of mensen van eenzelfde huishouden. De terrassen waren al open maar mogen nu langer open blijven, van 06.00 uur tot 20.00 uur. De bibliotheken mogen op donderdag 20 mei weer de deuren openen. Het kabinet besloot deze toe te voegen aan stap 2 van het openingsplan. Voor alle versoepelingen geldt wel dat de basisregels blijven gelden. De derde stap in het openingsplan wordt, als de cijfers het toelaten begin juni gezet.

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media