advertentie
donderdag 20 mei 2021 11:21

Stedelijk Museum houdt digitale Verhalentafel over winkels in Schiedam

Het Stedelijk Museum houdt op woensdag 9 juni om 20.00 uur een digitale Verhalentafel waarin de winkels in Schiedam centraal staan. Hoe was het als ondernemer in de stad? Welke rol speelden en spelen de winkelgebieden van Schiedam? En welke winkels bestaan al eeuwen? De bijeenkomst ligt in het verlengde van het Kijkdepot Schiedam waar medewerkers van het museum onderzoek doen naar de geschiedeniscollectie van de stad. Gespreksleider van deze Digitale Verhalentafel is Marco Spruit Bleeker. Aanmelden kan via verhalen@stedelijkmuseumschiedam.nl onder vermelding van ‘winkelverhalen’. Voorafgaand aan de bijeenkomst krijg je een link om mee te doen.

Schiedam - Het Stedelijk Museum houdt op woensdag 9 juni om 20.00 uur een digitale Verhalentafel waarin de winkels in Schiedam centraal staan.

Hoe was het als ondernemer in de stad? Welke rol speelden en spelen de winkelgebieden van Schiedam? En welke winkels bestaan al eeuwen? De bijeenkomst ligt in het verlengde van het Kijkdepot Schiedam waar medewerkers van het museum onderzoek doen naar de geschiedeniscollectie van de stad. Gespreksleider van deze Digitale Verhalentafel is Marco Spruit Bleeker.

Aanmelden kan via verhalen@stedelijkmuseumschiedam.nl onder vermelding van ‘winkelverhalen’. Hier kun je vooraf ook vragen en suggesties over het onderwerp naar toe zenden. Voorafgaand aan de bijeenkomst krijg je een link om mee te doen.