advertentie
donderdag 20 mei 2021 15:15

Prikafspraken van locatie Maassluis gaan vrijdag naar Schiedam

De prikafspraken die voor vrijdag stonden gepland in Maassluis worden verplaatst naar Schiedam. Omdat het KNMI voor vrijdag code geel heeft afgegeven vanwege zware windstoten en onweer sluit de GGD uit voorzorg verschillende vaccinatie- en testlocaties, waaronder die in Maassluis. Op de locatie in Schiedam is normaal gesproken plek voor 600 tot 700 prikafspraken per dag. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, voert de GGD de prikcapaciteit op. Dit kan wel een iets langere wachttijd opleveren. Er worden extra verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.

Maassluis - De prikafspraken die voor vrijdag stonden gepland in Maassluis worden verplaatst naar Schiedam.

Omdat het KNMI voor vrijdag code geel heeft afgegeven vanwege zware windstoten en onweer sluit de GGD uit voorzorg verschillende vaccinatie- en testlocaties, waaronder die in Maassluis.

Op de locatie in Schiedam is normaal gesproken plek voor 600 tot 700 prikafspraken per dag. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, voert de GGD de prikcapaciteit op. Dit kan wel een iets langere wachttijd opleveren. Er worden extra verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.