advertentie
vrijdag 21 mei 2021 12:13

Onno Spek opnieuw lijsttrekker VVD

Onno Spek wordt bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 opnieuw lijsttrekker voor de VVD in Schiedam. Hij werd door de leden van de coalitiepartij unaniem gekozen. Ook bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 was Spek lijsttrekker voor de VVD. Op zijn Twitterpagina uit Spek de wens om in 2022 weer de grootste partij van de stad te worden en de stad nog liberaler te maken. De VVD heeft momenteel 6 zetels in de Schiedamse gemeenteraad en is daarmee nu de grootste partij in de raad. De verkiezingen voor een nieuwe gemeenteraad in Schiedam zijn op 16 maart 2022.

Schiedam - Onno Spek wordt bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 opnieuw lijsttrekker voor de VVD in Schiedam.

Hij werd door de leden van de coalitiepartij unaniem gekozen. Ook bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 was Spek lijsttrekker voor de VVD. Op zijn Twitterpagina uit Spek de wens om in 2022 weer de grootste partij van de stad te worden en de stad nog liberaler te maken.

De VVD heeft momenteel 6 zetels in de Schiedamse gemeenteraad en is daarmee nu de grootste partij in de raad. De verkiezingen voor een nieuwe gemeenteraad in Schiedam zijn op 16 maart 2022.