advertentie
zaterdag 22 mei 2021 12:50

Brandweer zet zich in voor het goede doel

Brandweer zet zich in voor het goede doel Foto: Flashphoto.nl

Normaal gesproken is dit de periode van de Roparun. Vanwege corona is dat evenement echter verplaatst naar oktober. Brandweermensen lopen dit weekend toch voor het goede doel. De ‘VRR halve Roparun’, ze heet de tocht die de brandweerlieden hebben georganiseerd. Zaterdagochtend om 10:00 uur vertrok een team vanuit Hoek van Holland en bezoekt nagenoeg alle brandweerkazernes in de regio Rotterdam Rijnmond. In Vlaardingen en Schiedam werd het team warm onthaald door collega’s van de brandweer. Het team loopt nog door tot zondagochtend 10 uur en komt dan aan in Den Bommel. Er is dan ongeveer 235 kilometer afgelegd.

Normaal gesproken is dit de periode van de Roparun. Vanwege corona is dat evenement echter verplaatst naar oktober. Brandweermensen lopen dit weekend toch voor het goede doel.

De ‘VRR halve Roparun’, ze heet de tocht die de brandweerlieden hebben georganiseerd. Zaterdagochtend om 10:00 uur vertrok een team vanuit Hoek van Holland en bezoekt nagenoeg alle brandweerkazernes in de regio Rotterdam Rijnmond. In Vlaardingen en Schiedam werd het team warm onthaald door collega’s van de brandweer.

Het team loopt nog door tot zondagochtend 10 uur en komt dan aan in Den Bommel. Er is dan ongeveer 235 kilometer afgelegd. De route is terug te vinden op de Facebook pagina van de lopers ‘Roparun team 112’.