advertentie
dinsdag 25 mei 2021 11:30

Kelly Dulfer in voorbereidingsselectie Nederlands handbalteam

De Schiedamse handbalster Kelly Dulfer is door bondscoach Emmanuel Mayonnade opgenomen in de 22-koppige selectie die op 7 juni gaat beginnen aan de voorbereidingen op de Olympische Spelen. In deze voorbereiding gaat het Nederlands team een drielandentoernooi in eigen land spelen waarin het Rusland en Zweden treft. De definitieve selectie voor de Olympische Spelen zal bestaan uit 14 speelsters en één reserve. Het Nederlands dameshandbalteam begin op zondag 25 juli aan de Olympische Spelen met een wedstrijd tegen gastland Japan.

Arnhem - De Schiedamse handbalster Kelly Dulfer is door bondscoach Emmanuel Mayonnade opgenomen in de 22-koppige selectie die op 7 juni gaat beginnen aan de voorbereidingen op de Olympische Spelen.

In deze voorbereiding gaat het Nederlands team een drielandentoernooi in eigen land spelen waarin het Rusland en Zweden treft.

De definitieve selectie voor de Olympische Spelen zal bestaan uit 14 speelsters en één reserve. Het Nederlands dameshandbalteam begin op zondag 25 juli aan de Olympische Spelen met een wedstrijd tegen gastland Japan.