advertentie
dinsdag 25 mei 2021 15:28

Brandweer helpt bij kat onder motorcompartiment

De brandweer kreeg dinsdagmiddag een melding van een dier dat aan het Kamilleveld in de problemen zou zitten. Het bleek te gaan om een kat die onder een motorcompartiment van een auto zat. De eigenaresse van de kat was onderweg naar de dierenkliniek (een paar meter verderop) toen de kat ontsnapte en onder de auto ging zitten. Hierop heeft zij hulp gevraagd aan de brandweer. Na wat pogingen van de brandweer om bij de kat te komen werd de motor gestart van de auto, waarop het dier er snel vandoor ging.

Schiedam - De brandweer kreeg dinsdagmiddag een melding van een dier dat aan het Kamilleveld in de problemen zou zitten.

Het bleek te gaan om een kat die onder een motorcompartiment van een auto zat. De eigenaresse van de kat was onderweg naar de dierenkliniek (een paar meter verderop) toen de kat ontsnapte en onder de auto ging zitten.

Hierop heeft zij hulp gevraagd aan de brandweer. Na wat pogingen van de brandweer om bij de kat te komen werd de motor gestart van de auto, waarop het dier er snel vandoor ging. De kat zat een stuk verderop onder een auto, maar deze keer kon de redding wel plaatsvinden.

Foto: Flashphoto.nl.