advertentie
vrijdag 28 mei 2021 17:06

Raamkunst en Open Ateliers in juni in Schiedam

In de periode van 5 tot en met 27 juni kunnen bezoekers tijdens Open Ateliers Schiedam werk van beeldend kunstenaars uit de stad bewonderen door een wandeling te maken langs raamkunst. Voor ruim 20 ramen in Schiedam stellen kunstenaars hun werk ten toon. Er worden onder meer foto’s, tekeningen ruimtelijk werk, keramiek en schilderijen geëxposeerd. In het landelijk atelierweekend van zaterdag 26 en zondag 27 juni openen de deelnemende kunstenaars hun ateliers en zijn er ook een aantal galeries geopend. Liefhebbers kunnen dan met de kunstenaars persoonlijk kennis maken en hen aan het werk zien.

Schiedam - In de periode van 5 tot en met 27 juni kunnen bezoekers tijdens Open Ateliers Schiedam werk van beeldend kunstenaars uit de stad bewonderen door een wandeling te maken langs raamkunst.

Voor ruim 20 ramen in Schiedam stellen kunstenaars hun werk ten toon. Er worden onder meer foto’s, tekeningen ruimtelijk werk, keramiek en schilderijen geëxposeerd.

In het landelijk atelierweekend van zaterdag 26 en zondag 27 juni openen de deelnemende kunstenaars hun ateliers en zijn er ook een aantal galeries geopend. Liefhebbers kunnen dan met de kunstenaars persoonlijk kennis maken en hen aan het werk zien.