advertentie
zondag 30 mei 2021 19:17

Ambulance rijdt om, om een ijsje te kunnen halen voor patiënt

Ambulance rijdt om, om een ijsje te kunnen halen voor patiënt Foto: Facebook/VRR

Een bijzonder verhaal van de Ambulance Rotterdam-Rijnmond (ARR) op Facebook: de ambulance reed een stukje om om een ijsje te halen voor de patiënt die ze vervoerden. Zaterdag was de ambulance onderweg om de vrouw naar huis te brengen. De patiënte gaf op deze zonnige zaterdag aan dat ze 'fantaseerde over een ijsje, zo zuur mogelijk' van de lievelingsijssalon bij haar in de buurt. Dat stond nog op haar bucketlist. De chauffeur gaf een knipoog en wijzigde de route zodat ze langs IJssalon La Venezia aan het Rubensplein reden.

Schiedam - Een bijzonder verhaal van de Ambulance Rotterdam-Rijnmond (ARR) op Facebook: de ambulance reed een stukje om om een ijsje te halen voor de patiënt die ze vervoerden.

Zaterdag was de ambulance onderweg om de vrouw naar huis te brengen. De patiënte gaf op deze zonnige zaterdag aan dat ze 'fantaseerde over een ijsje, zo zuur mogelijk' van de lievelingsijssalon bij haar in de buurt. Dat stond nog op haar bucketlist. De chauffeur gaf een knipoog en wijzigde de route zodat ze langs IJssalon La Venezia aan het Rubensplein reden.

Ze bestelden een citroenijsje. 'De medewerker begrijpt dat het een heel 'speciaal' ijsje is en weigert betaling. Haar klant mag genieten op kosten van het huis.' schrijft de ARR. Ze laten weten dat de foto met toestemming van de patiënt en haar familie is geplaatst.