advertentie
maandag 31 mei 2021 09:16

Weer ongeval bij Beneluxtunnel: derde ongeval in 24 uur tijd

Maandagochtend om iets voor 8 uur vond er weer een ongeval plaats bij de Beneluxtunnel. Dat is al het derde ongeval bij de tunnel in nog geen 24 uur tijd. Zondagmiddag ontstond er voor de Beneluxtunnel een flinke verkeerschaos omdat drie van de vier rijbanen afgesloten moesten worden door ongevallen. Vlak na de D- buis botste twee auto’s op elkaar waarvoor de brandweer en een ambulance ter plaatse kwamen. Ook in de E-buis vond bij op hetzelfde tijdstip een aanrijding plaats. Ook hier kwam de brandweer en een ambulance ter plaatse. Drie van de vier banen waren dicht met flinke files als gevolg.

Schiedam - Maandagochtend om iets voor 8 uur vond er weer een ongeval plaats bij de Beneluxtunnel. Dat is al het derde ongeval bij de tunnel in nog geen 24 uur tijd.

Zondagmiddag ontstond er voor de Beneluxtunnel een flinke verkeerschaos omdat drie van de vier rijbanen afgesloten moesten worden door ongevallen. Vlak na de D- buis botste twee auto’s op elkaar waarvoor de brandweer en een ambulance ter plaatse kwamen. Ook in de E-buis vond bij op hetzelfde tijdstip een aanrijding plaats. Ook hier kwam de brandweer en een ambulance ter plaatse. Drie van de vier banen waren dicht met flinke files als gevolg.

Vandaag gebeurde het ongeval de andere richting op (naar Europoort). Rijkswaterstaat waarschuwde voor 20 minuten extra reistijd door een aantal incidenten, waaronder dus eentje vlak na de Beneluxtunnel. Van de linkertunnelbuis is alleen de rechterrijstrook vrij.