advertentie
dinsdag 01 juni 2021 14:21

Wijkcentrum De Erker weer open vanaf 7 juni

Wijkcentrum De Erker gaat vanaf maandag 7 juni weer open. Het wijkcentrum in Schiedam-West begint met de lunch en het avondeten voor en door de bewoners uit de wijk. Hiervoor geldt een maximum van 40 personen. De bezoekers moeten zich aan de coronavoorschriften houden zoals het houden van anderhalve meter afstand en het wassen van de handen. Binnenkort is het wijkcentrum ook weer de thuisbasis voor kleine vergaderingen en kinderactiviteiten. Het wijkcentrum verwacht begin september weer met de vaste verhuur en feesten en partijen te kunnen starten.

Schiedam - Wijkcentrum De Erker gaat vanaf maandag 7 juni weer open.

Het wijkcentrum in Schiedam-West begint met de lunch en het avondeten voor en door de bewoners uit de wijk. Hiervoor geldt een maximum van 40 personen. De bezoekers moeten zich aan de coronavoorschriften houden zoals het houden van anderhalve meter afstand en het wassen van de handen.

Binnenkort is het wijkcentrum ook weer de thuisbasis voor kleine vergaderingen en kinderactiviteiten. Het wijkcentrum verwacht begin september weer met de vaste verhuur en feesten en partijen te kunnen starten.