advertentie
dinsdag 01 juni 2021 17:06

Gewonde bij botsing Vlaardingerdijk

Dinsdagmiddag zijn vier auto’s net na het verkeerslicht bij de Vijfsluizen op de Vlaardingerdijk op elkaar gebotst. Dit gebeurde in de richting vanuit Vlaardingen naar Schiedam. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse. De bestuurder van de oranje auto is hierbij gewond geraakt en meegenomen met de ambulance. Volgens een ooggetuige stonden de twee voorste auto’s stil, waarop de oranje auto er tegenaan knalde. Even later knalden twee auto’s aan de overzijde op elkaar. Vermoedelijk waren de personen in die auto’s aan het kijken naar het ongeval.

Schiedam/Vlaardingen - Dinsdagmiddag zijn vier auto’s net na het verkeerslicht bij de Vijfsluizen op de Vlaardingerdijk op elkaar gebotst.

Dit gebeurde in de richting vanuit Vlaardingen naar Schiedam. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse. De bestuurder van de oranje auto is hierbij gewond geraakt en meegenomen met de ambulance.

Volgens een ooggetuige stonden de twee voorste auto’s stil, waarop de oranje auto er tegenaan knalde. Even later knalden twee auto’s aan de overzijde op elkaar. Vermoedelijk waren de personen in die auto’s aan het kijken naar het ongeval.

Foto: Flashphoto.nl