advertentie
dinsdag 01 juni 2021 17:56

60 jarig jubileum Glyn Stoker bij Zeekadetkorps Schiedam

Afgelopen zaterdag was een bijzondere dag op het nieuwe opleidingsschip Delfshaven van Zeekadetkorps Schiedam: de heer Glyn Stoker is 60 jaar lid van Zeekadetkorps “Jacob van Heemskerck” Schiedam. Aangemonsterd in 1961 is hij het langste lid van alle korpsen in Nederland. De heer Stoker was en is nog steeds van onschatbare waarde voor het korps en de Schiedamse kadetten. In de ochtend werden alle dekken geschrobd en geboend. Met veel hulp van ouders en vrijwilligers in het kader van NL Doet. Zeekadetkorps Schiedam heeft dit jaar nog meer te vieren, want het bestaat 70 jaar.

Schiedam - Afgelopen zaterdag was een bijzondere dag op het nieuwe opleidingsschip Delfshaven van Zeekadetkorps Schiedam: de heer Glyn Stoker is 60 jaar lid van Zeekadetkorps “Jacob van Heemskerck” Schiedam.

Aangemonsterd in 1961 is hij het langste lid van alle korpsen in Nederland. De heer Stoker was en is nog steeds van onschatbare waarde voor het korps en de Schiedamse kadetten.  

Zie ook video/zeekadetten-krijgen-opleidingsschip-voor-verjaardag-hier-kunnen-we-weer-jaren-mee-vooruit

In de ochtend werden alle dekken geschrobd en geboend. Met veel hulp van ouders en vrijwilligers in het kader van NL Doet. Zeekadetkorps Schiedam heeft dit jaar nog meer te vieren, want het bestaat 70 jaar. Al 70 jaar de plek voor kinderen en jongeren (vanaf 10 jaar) om zélf aan het roer te staan. Een prachtige en leerzame ervaring, zeker op het nieuwe opleidingsschip Delfshaven. 

Zeekadetkorps Schiedam is te vinden in de Wilhelminahaven, achter Zwembad Zuid.