advertentie
woensdag 02 juni 2021 15:45

Ook deuren Theater aan de Schie gaan weer open

Er worden in de maand juni nog een aantal voorstellingen in het Theater aan de Schie gespeeld. Dinsdag 8 juni wordt als eerste de voorstelling van Dans In Ontwikkeling gespeeld. Erik van Muiswinkel speelt op dinsdag 15 en woensdag 16 juni vier voorstellingen van 60 minuten. Donderdag 17 juni zijn De Gestampte Meisjes te zien. Op woensdag 23 juni staan Stilte Aan De Schie en het Lunchconcert op de agenda. Er mogen maximaal 50 gasten per voorstelling aanwezig zijn. Het Theater aan de Schie geeft eind juni meer informatie over het programma voor het nieuwe seizoen 2021-2022.  

 

Schiedam - Er worden in de maand juni nog een aantal voorstellingen in het Theater aan de Schie gespeeld.

Door de nieuwe versoepelingen mag het Schiedamse theater vanaf 5 juni de deuren weer openen.

Dinsdag 8 juni wordt als eerste de voorstelling van Dans In Ontwikkeling gespeeld. Erik van Muiswinkel speelt op dinsdag 15 en woensdag 16 juni vier voorstellingen van 60 minuten. Donderdag 17 juni zijn De Gestampte Meisjes te zien. Op woensdag 23 juni staan Stilte Aan De Schie en het Lunchconcert op de agenda.

Er mogen maximaal 50 gasten per voorstelling aanwezig zijn. Het Theater aan de Schie geeft eind juni meer informatie over het programma voor het nieuwe seizoen 2021-2022.