advertentie
donderdag 03 juni 2021 16:32

Flinke klap tussen twee auto's in Spaanse Polder

Flinke klap tussen twee auto's in Spaanse Polder Foto: Flashphoto.nl

Op de Kiotoweg (Spaanse Polder) heeft donderdag net voor het middaguur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto's. Beide auto's zijn hierbij flink beschadigd geraakt. Bij het ongeval raakte een persoon licht gewond en voor deze persoon is een ambulance besteld. Het ene voertuig wilde wegrijden achter een geparkeerde vrachtwagen en had geen duidelijk zicht op het aankomend verkeer, het andere voertuig dat op de Kiotoweg reed kon niet meer op tijd remmen, en een botsing was onvermijdelijk. Beide voertuigen liepen flinke schade en zullen worden afgevoerd door een autobergingsbedrijf.

Op de Kiotoweg (Spaanse Polder) heeft donderdag net voor het middaguur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto's. Beide auto's zijn hierbij flink beschadigd geraakt.

Bij het ongeval raakte een persoon licht gewond en voor deze persoon is een ambulance besteld. Het ene voertuig wilde wegrijden achter een geparkeerde vrachtwagen en had geen duidelijk zicht op het aankomend verkeer, het andere voertuig dat op de Kiotoweg reed kon niet meer op tijd remmen, en een botsing was onvermijdelijk. Beide voertuigen liepen flinke schade en zullen worden afgevoerd door een autobergingsbedrijf.