advertentie
vrijdag 04 juni 2021 10:39

'Tijd van waarschuwen voorbij' voor overlastgevers op Hugo de Grootstraat

'Tijd van waarschuwen voorbij' voor overlastgevers op Hugo de Grootstraat Foto: Twitter/polvandervliet

Wijkagent Nieuwland Izak van der Vliet is helemaal klaar met overlastgevers op de Hugo de Grootstraat, bij Lyceum Schravenlant: 'De tijd van waarschuwen is voorbij' schrijft hij op Twitter. De wijkagenten, naast Izak zijn dat Dennis en Ferry, gaan voor een repressieve (beteugelende, onderdrukkende) aanpak op de Hugo de Grootstraat. En daar zijn ze gisteren al mee gestart. 'Men denkt dat de locatie afgelegen is maar geluid draagt goed over water. Hierdoor ervaren veel omwonenden overlast' aldus Izak van der Vliet. De wijkagent stelt meerdere bewoners te hebben gesproken als 'luisterend oor'. Izak: 'Nu gaan we doorpakken'.

Schiedam - Wijkagent Nieuwland Izak van der Vliet is helemaal klaar met overlastgevers op de Hugo de Grootstraat, bij Lyceum Schravenlant: 'De tijd van waarschuwen is voorbij' schrijft hij op Twitter.

De wijkagenten, naast Izak zijn dat Dennis en Ferry, gaan voor een repressieve (beteugelende, onderdrukkende) aanpak op de Hugo de Grootstraat. En daar zijn ze gisteren al mee gestart. 'Men denkt dat de locatie afgelegen is maar geluid draagt goed over water. Hierdoor ervaren veel omwonenden overlast' aldus Izak van der Vliet. De wijkagent stelt meerdere bewoners te hebben gesproken als 'luisterend oor'. Izak: 'Nu gaan we doorpakken'.

Het parkeerterrein bij Lyceum Schravenlant wordt door de politie al langer aangemerkt als 'hotspot locatie'. Er werden op 3 april lachgasgebruikers op de bon geslingerd. Bij een controle op 15 oktober 2020 werd een man met een betonschaar gesnapt. Op 11 januari 2020 werd er een automobilist betrapt op het rijden onder invloed van drugs. In de wagen werden ook knuppels en illegaal vuurwerk gevonden.