advertentie
zondag 06 juni 2021 12:23

De straten kleuren meer en meer Oranje

De straten kleuren meer en meer Oranje Foto: Flashphoto.nl

De straten kleuren meer en meer Oranje, over een paar dagen begint het EK voetbal. Vrijdag 11 juni is het openingsduel Turkije-Italië. Het Nederlands Elftal begint het EK voetbal op zondag 13 juni tegen Oekraïne. De gekte begint een beetje los te komen; met name in de Gorzen zijn verschillende straten oranje gekleurd, zoals in de Beierlandsestraat, Mookhoeksestraat, Leliestraat en de Sommelsdijksestraat. In West is er alleen nog versiering op de Vlaardingerdijk, tussen de Aleidastraat en de Nieuwe Damlaan.

Schiedam - De straten kleuren meer en meer Oranje, over een paar dagen begint het EK voetbal. Vrijdag 11 juni is het openingsduel Turkije-Italië.  Het Nederlands Elftal begint het EK voetbal op zondag 13 juni tegen Oekraïne.

De gekte begint een beetje los te komen; met name in de Gorzen zijn verschillende straten oranje gekleurd, zoals in de Beierlandsestraat, Mookhoeksestraat, Leliestraat en de Sommelsdijksestraat. In West is er alleen nog versiering op de Vlaardingerdijk, tussen de Aleidastraat en de Nieuwe Damlaan.