advertentie
maandag 07 juni 2021 15:10

Rotaryclubs uit de regio verwijderen plastic afval in Schiedam en Vlaardingen

Zaterdag hebben meer dan 1200 Rotaryclubs vanuit de hele wereld meegedaan aan de End PlasticSoup dag. Ook de Rotaryclubs uit het Waterweggebied deden mee aan de actiedag. De Rotaryclub Schiedam ontdeed het Beatrixpark van alle plastic afval. De Rotaryclub Schiedam de Veste nam het centrum van de stad onder handen. Om de waterwegen in dit gebied schoon te maken, werden supboards ingezet. De Rotaryclub Vlaardingen hield een schoonmaakactie in de Westwijk. De actiedag was in het Waterweggebied een groot succes waarbij veel afval werd verwijderd en afgevoerd.

Schiedam/Vlaardingen - Zaterdag hebben meer dan 1200 Rotaryclubs vanuit de hele wereld meegedaan aan de End PlasticSoup dag.

Ook de Rotaryclubs uit het Waterweggebied deden mee aan de actiedag. De Rotaryclub Schiedam ontdeed het Beatrixpark van alle plastic afval. De Rotaryclub Schiedam de Veste nam het centrum van de stad onder handen. Om de waterwegen in dit gebied schoon te maken, werden supboards ingezet. De Rotaryclub Vlaardingen hield een schoonmaakactie in de Westwijk.

De actiedag was in het Waterweggebied een groot succes waarbij veel afval werd verwijderd en afgevoerd.