advertentie
dinsdag 22 juni 2021 22:15

Twee zwaargewonden bij steekpartij op de Parkweg

Twee zwaargewonden bij steekpartij op de Parkweg Foto's: Flashphoto.nl

Bij een steekpartij aan de Parkweg zijn dinsdagavond twee personen gewond geraakt. De politie en twee ambulances werden om 21:41 uur met spoed ter plaatse gestuurd. Tien minuten later werd ook de traumahelikopter opgeroepen. Beide slachtoffer zijn overgebracht naar een ambulance voor behandeling. De steekpartij vond plaats in de buurt van de Poolse Supermarkt. De politie heeft een gedeelte van de Parkweg afgesloten om onderzoek te kunnen doen.

Schiedam - Bij een steekpartij aan de Parkweg zijn dinsdagavond twee personen gewond geraakt.

De politie. traumahelikopter en twee ambulances werden om 21:41 uur met spoed ter plaatse gestuurd. Tien minuten later werd ook een tweede traumahelikopter opgeroepen. Beide slachtoffer zijn overgebracht naar een ambulance voor behandeling. De steekpartij vond plaats in de buurt van de Poolse Supermarkt.

De politie heeft de Parkweg in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer om onderzoek te kunnen doen. Volgens omstanders brak er ruzie uit tussen twee mannen. Eén van hen had een mes. Beide mannen zijn zwaargewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie laat weten dat één van de zwaargewonde slachtoffers is aangehouden als verdachten: 'Vermoedelijk is er voorafgaand aan de steekpartij een ruzie geweest. De recherche heeft de zaak in onderzoek. Zij krijgen daarbij ondersteuning van de forensische opsporing.'  De agenten vragen getuigen zich te melden: 'Heeft u iets gezien of gehoord, mogelijk beschikt u over camerabeelden? Laat het ons dan weten. Informatie delen kan door te bellen met 0900-8844, of anoniem 0800-7000. '

dsertewrtewrwTWR

MJGJHRGHJWRFEHWRF

Beelden: Flashphoto.nl

 

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

 

Media