advertentie
woensdag 07 juli 2021 19:59

Bekeurde deelscooters blijven gewoon staan, Kriek stuurt boze email naar felyx

Bekeurde deelscooters blijven gewoon staan, Kriek stuurt boze email naar felyx Foto: Twitter/Herman Kriek

De felyx deelscooters die op 24 juni door wijktoezichthouder en BOA (Bijzonder Opsporings Ambtenaar) Herman Kriek op de bon werden geslingerd, staan nog steeds op dezelfde plek: op de hoek van de Vlasakkers/De Akkers. 'Bromfietsen stonden hinderlijk voor fietsers en voetgangers.' aldus Herman. Ze stonden er toen al niet eventjes, maar al zeker meer dan een week. Nu, weer twee weken later, staan ze er nog steeds. Herman heeft, zo meldt hij op Twitter, het bedrijf felyx een email gestuurd: of ze de deelscooters zo snel mogelijk willen verwijderen.

Schiedam - De felyx deelscooters die op 24 juni door wijktoezichthouder en BOA (Bijzonder Opsporings Ambtenaar) Herman Kriek op de bon werden geslingerd, staan nog steeds op dezelfde plek: op de hoek van de Vlasakkers/De Akkers

'Bromfietsen stonden hinderlijk voor fietsers en voetgangers.' aldus Herman. Ze stonden er toen al niet eventjes, maar al zeker meer dan een week. Nu, weer twee weken later, staan ze er nog steeds. Herman heeft, zo meldt hij op Twitter, het bedrijf felyx een email gestuurd: of ze de deelscooters zo snel mogelijk willen verwijderen.

De al eerder bekeurde scooters hebben vandaag gezelschap gekregen van een deel-snorscooter, die ook al zo geparkeerd stond, dat het hinder voor het verkeer opleverde.  Kriek heeft ook deze scooter bekeurd en naar de overzijde verplaatst.  

Felyx rekent de bekeuringen door aan de laatste gebruikers.

Al ruim een jaar komen er regelmatig berichten op social media over verkeerd geparkeerde deelscooters op diezelfde plek.