advertentie
vrijdag 16 juli 2021 16:56

Christel Mourik nieuwe directeur Metropoolregio Rotterdam Den Haag

Christel Mourik wordt vanaf 1 september de nieuwe directeur van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH). De MRDH is een samenwerkingsverband van 23 gemeenten, waaronder Schiedam. Mourik is nu nog manager OV van de MRDH. Christel Mourik volgt Wim Hoogendoorn op die per 1 augustus hoofddirecteur Personeelszaken op het Ministerie van Defensie wordt.

Rotterdam - Christel Mourik wordt vanaf 1 september de nieuwe directeur van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH).

De MRDH is een samenwerkingsverband van 23 gemeenten, waaronder Schiedam. Mourik is nu nog manager OV van de MRDH. Volgens Marja van Bijsterveldt (de burgemeester van Delft die binnen de MRDH gaat over personeelszaken) heeft Mourik in haar huidige functie het voortouw genomen in tal van complexe dossiers op het gebied van openbaar vervoer. “Zij heeft hierbij laten zien verschillende belangen te kunnen verenigen en mensen te kunnen binden. Haar jarenlange ervaring in onze regio is van grote waarde”, aldus Van Bijsterveldt.

Christel Mourik volgt Wim Hoogendoorn op die per 1 augustus hoofddirecteur Personeelszaken op het Ministerie van Defensie wordt.

Foto: Prisca Visser