advertentie
donderdag 22 juli 2021 11:24

Zuid-Holland nu donkerrood op Europese coronakaart

Zuid-Holland is één van de provincies die op de kaart van coronagevallen in Europa van rood naar donkerrood is gegaan. Dat betekent dat er bijzonder veel mensen positief zijn getest in de afgelopen twee weken. De Europese gezondheidsdienst ECDC heeft donderdag de gegevens achter de kaarten bijgewerkt. Andere landen kunnen naar aanleiding van de kaart strengere regels invoeren voor Nederlandse vakantiegangers. Ook Noord-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland en Overijssel zijn van rood naar donkerrood gegaan. Zeeland, Limburg, Drenthe, Friesland en Flevoland blijven op rood staan.

Solna (Zweden) - Zuid-Holland is één van de provincies die op de kaart van coronagevallen in Europa van rood naar donkerrood is gegaan.

Dat betekent dat er bijzonder veel mensen positief zijn getest in de afgelopen twee weken. De Europese gezondheidsdienst ECDC heeft donderdag de gegevens achter de kaarten bijgewerkt. Andere landen kunnen naar aanleiding van de kaart strengere regels invoeren voor Nederlandse vakantiegangers.

Ook Noord-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland en Overijssel zijn van rood naar donkerrood gegaan. Zeeland, Limburg, Drenthe, Friesland en Flevoland blijven op rood staan.