advertentie
dinsdag 27 juli 2021 11:24

Provincie trekt 1 miljoen uit voor 6 MKB-deals; Schiedam doet mee met deal digitaliseringsvoucher

De provincie Zuid-Holland heeft samen met 26 gemeenten en meer dan 20 ondernemersverenigingen 6 MKB-deals gesloten. De provincie heeft voor deze 6 deals met het mkb een subsidie van 1 miljoen euro uitgetrokken. Schiedam werkt mee aan een deal rond de digitaliseringsvoucher. Dit is een initiatief om met behulp van digitaleringsvouchers ondernemers te ondersteunen bij digitaliseringsvraagstukken. Schiedam werkt hiervoor samen met de gemeenten Capelle aan den IJssel, Den Haag en Zoetermeer, lokale ondernemersverenigingen en MKB Den Haag. De komende maanden gaan de 6 deals en de bijbehorende initiatieven van start. In het najaar gaat gedeputeerde Willy de Zoete op werkbezoek bij de verschillende initiatieven.

Den Haag - De provincie Zuid-Holland heeft samen met 26 gemeenten en meer dan 20 ondernemersverenigingen 6 MKB-deals gesloten. MKB staat voor het midden- en kleinbedrijf.

De provincie heeft voor deze 6 deals met het mkb een subsidie van 1 miljoen euro uitgetrokken. De MKB-deals zijn bestuurlijke afspraken tussen provincie, gemeenten en ondernemersverenigingen om het mkb met concrete projecten te ondersteunen.

Schiedam werkt mee aan een deal rond de digitaliseringsvoucher. Dit is een initiatief om met behulp van digitaleringsvouchers ondernemers te ondersteunen bij digitaliseringsvraagstukken. Schiedam werkt hiervoor samen met de gemeenten Capelle aan den IJssel, Den Haag en Zoetermeer, lokale ondernemersverenigingen en MKB Den Haag.

De komende maanden gaan de 6 deals en de bijbehorende initiatieven van start, met een looptijd variërend van 1 tot 3 jaar. In het najaar gaat gedeputeerde Willy de Zoete op werkbezoek bij de verschillende initiatieven.