advertentie
woensdag 28 juli 2021 13:43

Man trekt bloedspoor van 500 meter door Schiedam

Man trekt bloedspoor van 500 meter door Schiedam Foto: Flashphoto.nl

Dinsdagavond is een man ernstig gewond geraakt. Hij liep een slagaderlijke bloeding op. Hij is daarna al bloedend door de wijk gaan lopen en liet een bloedspoor van ruim 500 meter achter. Het bloedspoor loopt zichtbaar over de stoep vanaf de Buijs Ballotsingel. Via de Van het Hoffplein, Boylestraat en Van Marumstraat is het slachtoffer uiteindelijk door de gealarmeerde politie en het ambulancepersoneel op het Boerhaaveplein aangetroffen. De hulpverleners  wilde -gezien de ernst van de verwonding- niet wachten op de eveneens opgeroepen traumahelikopter. Met spoed is de man naar het ziekenhuis vervoerd.

Schiedam - Dinsdagavond is een man ernstig gewond geraakt. Hij liep een slagaderlijke bloeding op. Hij is daarna al bloedend door de wijk gaan lopen en liet een bloedspoor van ruim 500 meter achter.

Het bloedspoor loopt zichtbaar over de stoep vanaf de Buijs Ballotsingel. Via de Van het Hoffplein, Boylestraat en Van Marumstraat is het slachtoffer uiteindelijk door de gealarmeerde politie en het ambulancepersoneel op het Boerhaaveplein aangetroffen. De hulpverleners wilde -gezien de ernst van de verwonding- niet wachten op de eveneens opgeroepen traumahelikopter. Met spoed is de man naar het ziekenhuis vervoerd.

Volgens de woordvoerder van de politie heeft de man verwondingen aan zijn hand opgelopen.

xvfgnxgfdxjgkyjuykmutjed

Bij daglicht zijn de sporen goed te zien. Foto: Flashphoto.nl