advertentie
zondag 08 augustus 2021 11:01

Vitaal Schiedam aflevering 3

In Vitaal Schiedam geven we elke week verschillende tips mee voor een vitale en gezonde levensstijl. Van oefeningen die vanuit huis zijn uit te voeren tot verschillende voedingsadvies en van mooie plekken in Schiedam om te sporten tot een wekelijkse challenge van een Schiedamse topsporter.

In Vitaal Schiedam geven we elke week verschillende tips mee voor een vitale en gezonde levensstijl. Van oefeningen die vanuit huis zijn uit te voeren tot verschillende voedingsadvies en van mooie plekken in Schiedam om te sporten tot een wekelijkse challenge van een Schiedamse topsporter. In de derde aflevering komen er weer genoeg tips op het gebied van een gezonder leven voorbij.

Zo legt diëtiste Latoya Boele uit waarom boodschappen doen op een lege maag een ontzettend slecht idee is en verklaart vitaliteitscoach Marijn Evers waarom naast alle verplichte dingen om, spelen juist zo goed kan zijn voor de mentale gesteldheid. Ook personal trainer Dogan Tekin is weer van de partij en laat dit keer de 'butterfly' zien, terwijl voormalig profvoetballer Guy Ramos - die ooit het record brak voor meeste gele kaarten in één Eredivisieseizoen - een eigen challenge meegeeft waarin voetbal uiteraard centraal staat.

Media