advertentie
vrijdag 10 september 2021 13:28

GroenLinks Schiedam houdt enquête over speeltuinen

GroenLinks Schiedam gaat van september tot november de wijken in om gesprekken met de bewoners aan te knopen over de speeltuinen in hun wijk. Vrijdag 17 september gaat de partij de wijk Groenoord in voor deze enquête. In de weken daarna gaat GroenLinks ook nog naar de wijken Kethel, Oost en West en naar het centrum van de stad. De enquête is vanaf nu ook digitaal in te vullen via schiedam.groenlinks.nl/speeltuinenenquete. De partij gaat de resultaten van de enquête gebruiken om het college extra aandachtspunten mee te geven bij de aanpak van de speeltuinen.

Schiedam - GroenLinks Schiedam gaat van september tot november de wijken in om gesprekken met de bewoners aan te knopen over de speeltuinen in hun wijk.

Vrijdag 17 september gaat de partij de wijk Groenoord in voor deze enquête. In de weken daarna gaat GroenLinks ook nog naar de wijken Kethel, Oost en West en naar het centrum van de stad.

De enquête is vanaf nu ook digitaal in te vullen via schiedam.groenlinks.nl/speeltuinenenquete. De partij gaat de resultaten van de enquête gebruiken om het college extra aandachtspunten mee te geven bij de aanpak van de speeltuinen waar ze eind dit jaar mee aan de slag willen gaan.