advertentie
zaterdag 25 september 2021 19:01

Schiedamse voetbalclubs starten met twee zeges, twee gelijke spelen en twee nederlagen

Zaterdag zijn de competities in het amateurvoetbal begonnen. HBSS verloor in de Derde Klasse C met 1-3 van VFC. Kethel Spaland won met 2-0 van DVO´32. De vier Schiedamse ploegen in de Vierde Klasse G kenden een matige start. Excelsior´20 en Hermes DVS kwamen beiden in eigen huis niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Excelsior´20 speelde gelijk tegen Blijdorp en Hermes DVS deed dit tegen Egelantier Boys. SVV verloor de uitwedstrijd tegen Pernis met 1-0. PPSC was de enige Schiedamse club die wel met winst begon in deze competitie. De uitwedstrijd tegen VOB leverde een 1-2 zege op.  

Schiedam - Zaterdag zijn de competities in het amateurvoetbal begonnen.

In de Derde Klasse C begonnen HBSS en Kethel Spaland beiden met een semiderby in eigen huis. Dit leverde wisselende resultaten op. HBSS verloor met 1-3 van het Vlaardingse VFC. Kethel Spaland ging beter van start tegen zijn Vlaardingse tegenstander. De Schiedamse ploeg won met 2-0 van DVO´32.

De vier Schiedamse ploegen in de Vierde Klasse G kenden een matige start. Excelsior´20 en Hermes DVS kwamen beiden in eigen huis niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Excelsior´20 speelde gelijk tegen Blijdorp en Hermes DVS deed dit tegen Egelantier Boys.

SVV verloor zijn eerste competitieduel. De uitwedstrijd tegen Pernis ging met 1-0 verloren. PPSC was de enige Schiedamse club die wel met winst begon in deze competitie. De uitwedstrijd tegen VOB leverde een 1-2 zege op.