advertentie
donderdag 30 september 2021 12:54

Twee thuiswedstrijden en twee uitwedstrijden voor Schiedamse ploegen in Districtsbeker

De KNVB heeft de loting verricht voor de eerste ronde van de knock-out fase van de Districtsbeker. Via de poulewedstrijden, die in september werden afgewerkt, hebben vier Schiedamse ploegen zich hiervoor geplaatst. Twee van hen hebben een uitwedstrijd geloot. PPSC gaat het in die eerste ronde opnemen tegen het Rotterdamse CKC. Hermes DVS gaat op bezoek bij Zuidland. Excelsior’20 lootte een thuiswedstrijd. Zij ontvangen het Delftse DHC. Ook Kethel Spaland zondag heeft een thuiswedstrijd geloot. Zij gaan spelen tegen FC Oudewater. De wedstrijden in de eerste ronde van het bekertoernooi worden gespeeld op dinsdag 12 en woensdag 13 oktober.

Schiedam - De KNVB heeft de loting verricht voor de eerste ronde van de knock-out fase van het toernooi om de Districtsbeker.

Via de poulewedstrijden, die in september werden afgewerkt, hebben vier Schiedamse ploegen zich hiervoor geplaatst.

Twee van hen hebben een uitwedstrijd geloot. PPSC gaat het in die eerste ronde opnemen tegen het Rotterdamse CKC. Hermes DVS gaat op bezoek bij Zuidland.

Excelsior’20 lootte een thuiswedstrijd. Zij ontvangen het Delftse DHC. Ook Kethel Spaland zondag heeft een thuiswedstrijd geloot. Zij gaan spelen tegen FC Oudewater. De wedstrijden in de eerste ronde van het bekertoernooi worden gespeeld op dinsdag 12 en woensdag 13 oktober.