advertentie
zondag 03 oktober 2021 10:33

Dammers Van Stigt Thans veroveren koppositie in Ereklasse

De Schiedamse damclub Van Stigt Thans heeft zaterdag de leiding genomen in de Ereklasse. Van Stight Thans won met 12-8 van veelvuldig landskampioen VBI Huissen. De Schiedamse zege kwam door twee zeges aan Schiedamse zijde. Vadim Virny was te sterk voor Jasper Lemmen en Frits Luteijn wist Jos Stokkel te verslaan. Net als Van Stight Thans heeft ook Damclub Gouda nu 4 punten uit de eerste twee wedstrijden gehaald. Damlust Gouda versloeg het tweede team van Van Stigt Thans, dat ook uitkomt in de Ereklasse, met 7-13. Het eerste van Van Stigt Thans is koploper vanwege het aantal bordpunten (27 om 24).

Schiedam - De Schiedamse damclub Van Stigt Thans heeft zaterdag de leiding genomen in de Ereklasse.

Van Stight Thans won met 12-8 van veelvuldig landskampioen VBI Huissen. De Schiedamse zege kwam door twee zeges aan Schiedamse zijde. Vadim Virny was te sterk voor Jasper Lemmen en Frits Luteijn wist Jos Stokkel te verslaan.

Net als Van Stight Thans heeft ook Damclub Gouda nu 4 punten uit de eerste twee wedstrijden gehaald. Damlust Gouda versloeg het tweede team van Van Stigt Thans, dat ook uitkomt in de Ereklasse, met 7-13. Het eerste van Van Stigt Thans is koploper vanwege het aantal bordpunten (27 om 24).