advertentie
dinsdag 05 oktober 2021 11:28

Wisseling van de wacht bij zeekadetten; scheidend commandant Krol krijgt Zilveren Jacobsstaf

Wisseling van de wacht bij zeekadetten; scheidend commandant Krol krijgt Zilveren Jacobsstaf Commandowisseling: links Stephan Krol en rechts Martijn van Vliet

Na vele jaren het korps van de Schiedamse zeekadetten te hebben aangevoerd gaf commandant Stephan Krol zaterdag het stokje over aan zijn Eerste Officier Martijn van Vliet. Krol droeg symbolisch het leiderschap over door de scheepsbel van de Delfshaven (het opleidingsschip) te overhandigen aan zijn opvolger. Scheidend commandant Krol kreeg voor zijn jarenlange werk voor de zeekadetten de Zilveren Jacobsstaf. Dit is een hoge onderscheiding binnen het Zeekadetkorps Nederland. Krol blijft overigens nog wel actief bij het Schiedamse korps.

Schiedam - Na vele jaren het korps van de Schiedamse zeekadetten te hebben aangevoerd gaf commandant Stephan Krol zaterdag het stokje over aan zijn Eerste Officier Martijn van Vliet.

Krol droeg symbolisch het leiderschap over door de scheepsbel van de Delfshaven (het opleidingsschip) te overhandigen aan zijn opvolger.

Scheidend commandant Krol kreeg voor zijn jarenlange werk voor de zeekadetten de Zilveren Jacobsstaf. Dit is een shoge onderscheiding binnen het Zeekadetkorps Nederland. Krol blijft overigens nog wel actief bij het Schiedamse korps.