advertentie
dinsdag 19 oktober 2021 11:48

Tentoonstelling over Begraven Branders verlengd tot en met 14 november

De tentoonstelling ‘Begraven Branders, vergeten begraafplaats aan de Vlaardingerdijk/Schiedam wordt verlengd tot en met 14 november. Sinds de start van de tentoonstelling op 7 augustus hebben veel belangstellenden een bezoek gebracht aan deze tentoonstelling in het Jenevermuseum. Op de tentoonstelling is aandacht voor circa twintig branders die aan de Vlaardingerdijk zijn begraven. Zij vormden tijdens hun leven door hun machtige positie een belangrijk deel van de lokale geschiedenis. Niet alleen de branders worden in beeld gebracht, maar ook hun bedrijven en producten. De tentoonstelling is te zien tijdens de openingstijden van het Nationaal Jenevermuseum.  

Schiedam - De tentoonstelling ‘Begraven Branders, vergeten begraafplaats aan de Vlaardingerdijk/Schiedam wordt verlengd tot en met 14 november.

Sinds de start van de tentoonstelling op 7 augustus hebben veel belangstellenden een bezoek gebracht aan deze tentoonstelling in het Jenevermuseum. Op de tentoonstelling is aandacht voor circa twintig branders die aan de Vlaardingerdijk zijn begraven. Zij vormden tijdens hun leven door hun machtige positie een belangrijk deel van de lokale geschiedenis.

Niet alleen de branders worden in beeld gebracht, maar ook hun bedrijven en producten. De tentoonstelling is te zien tijdens de openingstijden van het Nationaal Jenevermuseum.