advertentie
woensdag 03 november 2021 15:03

Dickens Festijn gaat niet door

Het Dickens Festijn, dat gepland stond voor 18 en 19 december, gaat niet door. De verscherpte coronmaatregelen die tijdens de persconferentie bekend zijn gemaakt waren voor Triple C echter reden om het festijn voor dit jaar te annuleren. “Wij vinden het ontzettend jammer, want we hadden er met elkaar graag een feestje van gemaakt. Helaas is het voor ons niet mogelijk het Dickens Festijn neer te zetten naar jullie en onze wensen, dus daarom gaan we het niet doen. We hopen op jullie begrip”, aldus organisator Triple C. 

 

Schiedam - Het Dickens Festijn, dat gepland stond voor 18 en 19 december, gaat niet door.

In augustus startte organisator Triple C nog met de voorbereiding voor het evenement. De verscherpte coronmaatregelen die tijdens de persconferentie bekend zijn gemaakt waren voor Triple C echter reden om het festijn voor dit jaar te annuleren.

“Wij vinden het ontzettend jammer, want we hadden er met elkaar graag een feestje van gemaakt. Helaas is het voor ons niet mogelijk het Dickens Festijn neer te zetten naar jullie en onze wensen, dus daarom gaan we het niet doen. We hopen op jullie begrip”, aldus organisator Triple C.

De stichting gaat zich nu inzetten om het Dickens Festijn in 2022 (op zaterdag 17 en zondag 18 december) weer in Schiedam te kunnen organiseren.