advertentie
vrijdag 03 december 2021 09:53

Nouchka Fontijn doet mee aan Special Forces VIPS

De Schiedamse Nouchka Fontijn is één van de deelnemers aan het programma Special Forces VIPS. In dit programma gaan tien bekende Nederlanders twee weken lang mee met de Special Forces op de zwaarste militaire training. Naast Fontijn hebben ook Alkan Cöklü, Hannelore Zwitserlood, Gaby Blaaser, Dave Roelvink, Tim Haars, Roy Meyer, Giel Beelen, Jamie Trenité en Immanuelle Grieves meegedaan aan het programma waarvan de opnames in Slovenië plaatsvonden. Het programma Special Forces VIPS gaat op zondag 19 december om 21.30 uur in première op RTL4. Daarna is het programma te zien op Videoland.

Hilversum - De Schiedamse Nouchka Fontijn is één van de deelnemers aan het programma Special Forces VIPS.

In dit programma gaan tien bekende Nederlanders twee weken lang mee met de Special Forces op de zwaarste militaire training. Naast Fontijn hebben ook Alkan Cöklü, Hannelore Zwitserlood, Gaby Blaaser, Dave Roelvink, Tim Haars, Roy Meyer, Giel Beelen, Jamie Trenité en Immanuelle Grieves meegedaan aan het programma waarvan de opnames in Slovenië plaatsvonden.

Het programma Special Forces VIPS gaat op zondag 19 december om 21.30 uur in première op RTL4. Daarna is het programma te zien op Videoland.