advertentie
zondag 12 december 2021 12:18

Rotary heeft het voor elkaar: 200 kerstpakketten bij elkaar gecrowdfund

Rotary heeft het voor elkaar: 200 kerstpakketten bij elkaar gecrowdfund Foto: facebook/Rotary Schiedam

Het is ze gelukt, de mannen en vrouwen van de Rotary Schiedam: ze hebben 200 kerstpakketten bij elkaar weten te crowdfunden. Gisteren werden de pakketten ingepakt in de Grote- of Sint Janskerk in Schiedam en vormden de pakketten een soort muur in de kerk. Rotary Club Schiedam is een serviceclub waarvan de leden hun tijd en talenten inzetten om de maatschappij waarin zij leven te dienen.

Schiedam - Het is ze gelukt, de mannen en vrouwen van de Rotary Schiedam: ze hebben 200 kerstpakketten bij elkaar weten te crowdfunden. 

Gisteren werden de pakketten ingepakt in de Grote- of Sint Janskerk in Schiedam en vormden de pakketten een soort muur in de kerk. Rotary Club Schiedam is een serviceclub waarvan de leden hun tijd en talenten inzetten om de maatschappij waarin zij leven te dienen.

Zie ook: rotary-schiedam-is-crowdfundingsactie-gestart-voor-kerstpakketten-voor-schiedamse-ouderen

'Ook dit jaar is er weer veel niet doorgegaan door corona. Ouderen missen hierdoor veel sociaal contact en het lijkt erop dat dit nog even zal aanhouden. Dit jaar wilden wij daarom weer 200 pakketten verzorgen, om zoveel mogelijk ouderen een hart onder de riem te steken. In het pakket zit niet alleen allemaal lekkers, maar ook een handgeschreven kerstkaart om er een persoonlijke noot aan te geven' schrijft de Rotary op haar website.

Deze pakketten gaan naar ouderen van de wijkteams van Careyn in Schiedam. Careyn reageert: “Het is zo fijn om te zien hoe blij mensen ervan worden als je ze dit kan geven.”