advertentie
maandag 13 december 2021 15:43

Scoutinggroepen bieden eigengemaakte kerstballen aan verzorgingstehuizen aan

Verschillende scoutinggroepen uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis hebben zaterdag een kerstballenactie gehouden voor de bewoners van de verzorgingstehuizen bij hen in de buurt. Zo’n 250 welpen (jongens en meisjes tussen de 7 en 11 jaar) hebben een kerstbal versierd met knutseltjes erin en tekeningen erop. Deze kerstballen werden vervolgens aangeboden aan de verzorgingstehuizen in de drie gemeenten. Vanwege de coronamaatregelen konden de ballen niet direct aan de bewoners zelf worden gegeven. De contactpersonen bij deze locaties namen de attentie van de scouting in ontvangst.

Schiedam - Verschillende scoutinggroepen uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis hebben zaterdag een kerstballenactie gehouden voor de bewoners van de verzorgingstehuizen bij hen in de buurt.

Zo’n 250 welpen (jongens en meisjes tussen de 7 en 11 jaar) hebben een kerstbal versierd met knutseltjes erin en tekeningen erop. Deze kerstballen werden vervolgens aangeboden aan de verzorgingstehuizen in de drie gemeenten.

Vanwege de coronamaatregelen konden de ballen niet direct aan de bewoners zelf worden gegeven. De contactpersonen bij deze locaties namen de attentie van de scouting in ontvangst.