advertentie
maandag 13 december 2021 16:04

Argos Mobiel breidt uit naar Vlaardingen en Maassluis

Argos Mobiel, het deur-tot-deur vervoer van Argos Zorggroep, gaat uitbreiden naar Maassluis en keert terug in Vlaardingen. De dienst was al actief in Schiedam. De uitbreiding van Argos Mobiel gaat ook samen met een verduurzaming. De benzineauto’s worden ingeruild voor elektrische auto’s. De verwachting is dat Argos Mobiel vanaf 1 februari 2022 met de nieuwe auto’s van start gaat in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Argos Mobiel is bedoeld voor korte ritjes binnen de eigen gemeente. Argos Zorggroep is nog op zoek naar vrijwillige chauffeurs voor de dienst. Zij kunnen contact opnemen met Argos Services via telefoonnummer 010-427 8390.

Schiedam - Argos Mobiel, het deur-tot-deur vervoer van Argos Zorggroep, gaat uitbreiden naar Maassluis en keert terug in Vlaardingen. De dienst was al actief in Schiedam.

Tijdens het project, dat drie jaar duurt, wordt onderzocht op welke wijze Argos Mobiel een structurele plek kan krijgen in de drie Waterweggemeenten.

De uitbreiding van Argos Mobiel gaat ook samen met een verduurzaming. De benzineauto’s worden ingeruild voor elektrische auto’s. De verwachting is dat Argos Mobiel vanaf 1 februari 2022 met de nieuwe auto’s van start gaat in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Argos Mobiel is bedoeld voor korte ritjes binnen de eigen gemeente.

Argos Zorggroep is nog op zoek naar vrijwillige chauffeurs voor de dienst. Zij kunnen contact opnemen met Argos Services via telefoonnummer 010-427 8390.