advertentie
dinsdag 14 december 2021 13:26

'Scholen gaan een week eerder dicht voor kerstvakantie'

Vanavond is er weer een coronapersconferentie (vanaf 19:00 uur live te zien op SCHIE TV) maar zoals gebruikelijk lekt uit wat daarin vertelt wordt. RTL Nieuws meldt als eerste dat de scholen een week eerder dicht gaan voor de kerstvakantie. Het kabinet wil naar verluid met deze maatregel bewerkstelligen dat kinderen in de week voor kerst op school niet besmet worden met het coronavirus. De angst bestaat dat ze het virus overdragen aan opa en oma tijdens het kerstdiner. De kerstvakantie zou dit jaar op 24 december beginnen, een dag voor kerst.

Vanavond is er weer een coronapersconferentie (vanaf 19:00 uur live te zien op SCHIE TV) maar zoals gebruikelijk lekt uit wat daarin vertelt wordt. RTL Nieuws meldt als eerste dat de scholen een week eerder dicht gaan voor de kerstvakantie.

Het kabinet wil naar verluid met deze maatregel bewerkstelligen dat kinderen in de week voor kerst op school niet besmet worden met het coronavirus. De angst bestaat dat ze het virus overdragen aan opa en oma tijdens het kerstdiner. 

De kerstvakantie zou dit jaar op 24 december beginnen, een dag voor kerst.