advertentie
donderdag 16 december 2021 11:47

Provincie sluit twee MKB-deals af; één deal is voor het Waterweggebied

De provincie Zuid-Holland heeft 2 nieuwe MKB-deals gesloten. Eén daarvan is Leven Lang Ontwikkelen Waterwegregio. In een MKB-deal staan bestuurlijke afspraken tussen de provincie Zuid-Holland, minimaal drie gemeenten en één ondernemersvereniging. Het doel van de deal is om vanuit samenwerking concrete activiteiten op te zetten om het lokale mkb (midden- en kleinbedrijf) te versterken. In Schiedam en Vlaardingen worden vanuit de netwerken Food Innovation Academy in Vlaardingen en de Mechatronica Campus Schiedam programma’s, workshops en onderwijsinitiatieven georganiseerd ter bevordering van een flexibele arbeidsmarkt. 

Den Haag - De provincie Zuid-Holland heeft 2 nieuwe MKB-deals gesloten. Eén daarvan is Leven Lang Ontwikkelen Waterwegregio.

In een MKB-deal staan bestuurlijke afspraken tussen de provincie Zuid-Holland, minimaal drie gemeenten en één ondernemersvereniging. Het doel van de deal is om vanuit samenwerking concrete activiteiten op te zetten om het lokale mkb (midden- en kleinbedrijf) te versterken. In Schiedam en Vlaardingen worden vanuit de netwerken Food Innovation Academy in Vlaardingen en de Mechatronica Campus Schiedam programma’s, workshops en onderwijsinitiatieven georganiseerd ter bevordering van een flexibele arbeidsmarkt.

Met de twee nieuwe deals heeft de provincie Zuid-Holland 8 MKB-deals, verspreid over het jaar, gesloten. In totaal is 1,4 miljoen euro aan subsidie bij de provincie aangevraagd voor de uitvoering van de MKB-deals. In het nieuwe jaar gaat de provincie door met het ontwikkelen en sluiten van nieuwe MKB-deals. Daarnaast staan er werkbezoeken gepland om de deals en opzette activiteiten voor het mkb te bezoeken.