advertentie
donderdag 16 december 2021 13:02

Vier sociaal ondernemers krijgen keurmerk van Stroomopwaarts

Vier sociaal ondernemers hebben woensdag het keurmerk ‘partner in sociaal ondernemen’ van Stroomopwaarts ontvangen. Het gaat om Het Goed (met kringloopwinkels in Schiedam en Vlaardingen), VKS Schiedam (een bedrijf dat gespecialiseerd is in parkeeroplossingen), Job & Me en Uitzendbureau Ambacht. De Vlaardingse wethouder Bart de Leede reikte de certificaten en de bijbehorende trofeeën uit op het stadhuis in Vlaardingen. Het keurmerk vloeit voort uit het Sociaal Werkpact MVS dat door Stroomopwaarts in december 2020 in het leven is geroepen om extra werkplekken te realiseren voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Inmiddels hebben 36 ondernemers het keurmerk ontvangen.

Vlaardingen - Vier sociaal ondernemers hebben woensdag het keurmerk ‘partner in sociaal ondernemen’ van Stroomopwaarts ontvangen.

Het gaat om Het Goed (met kringloopwinkels in Schiedam en Vlaardingen), VKS Schiedam (een bedrijf dat gespecialiseerd is in parkeeroplossingen), Job & Me en Uitzendbureau Ambacht. De Vlaardingse wethouder Bart de Leede reikte de certificaten en de bijbehorende trofeeën uit op het stadhuis in Vlaardingen.

Het keurmerk vloeit voort uit het Sociaal Werkpact MVS dat door Stroomopwaarts in december 2020 in het leven is geroepen om extra werkplekken te realiseren voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Inmiddels hebben 36 ondernemers het keurmerk ontvangen.