advertentie
dinsdag 21 december 2021 10:42

René Karens (GroenLinks) stelt zich niet meer verkiesbaar

René Karens (GroenLinks) stelt zich niet meer verkiesbaar Foto: René Karens in gesprek met Dick van Gooswilligen tijdens begrotingsbehandeling in 2019

Fractievoorzitter René Karens van GroenLinks keert na de gemeenteraadsverkiezingen niet meer terug in de Schiedamse gemeenteraad. Karens stopt omdat hij, zo meldt in een toelichting op zijn Twitteraccount, tijd en energie aan zijn gezin en zijn baan wil besteden. Hij staat nog wel op de kandidatenlijst maar staat daarin, als lijstduwer, op een onverkiesbare plaats. GroenLinks maakt dinsdag de kandidatenlijst bekend. Dan wordt ook bekend wie de nieuwe lijsttrekker gaat worden. Eerder maakte Sun van Dijk, die in de race was voor het lijsttrekkerschap, al bekend dat zij de Schiedamse politiek gaat verlaten.

Schiedam - Fractievoorzitter René Karens van GroenLinks keert na de gemeenteraadsverkiezingen niet meer terug in de Schiedamse gemeenteraad.

Karens stopt omdat hij, zo meldt in een toelichting op zijn Twitteraccount, tijd en energie aan zijn gezin en zijn baan wil besteden. Hij staat nog wel op de kandidatenlijst maar staat daarin, als lijstduwer, op een onverkiesbare plaats.

GroenLinks maakt dinsdag de kandidatenlijst bekend. Dan wordt ook bekend wie de nieuwe lijsttrekker gaat worden.

Eerder maakte Sun van Dijk, die in de race was voor het lijsttrekkerschap, al bekend dat zij de Schiedamse politiek gaat verlaten.