advertentie
dinsdag 21 december 2021 15:33

Yorick Haan lijsttrekker GroenLinks Schiedam

Yorick Haan is de lijsttrekker van GroenLinks Schiedam bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. De leden hebben zich in een digitaal referendum uitgesproken over de kandidatenlijst. Op nummer 2 staat Krispijn Beek. Raadslid Bart Voortman staat op nummer 3. Oud-wethouder Jeroen Ooijevaar en de raadsleden René Karens, Sandra Mantingh en Sun van Dijk hebben aangegeven niet op een verkiesbare plaats te willen. Zij krijgen een plek op de lijst als lijstduwer.

Schiedam - Yorick Haan is de lijsttrekker van GroenLinks Schiedam bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

De leden hebben zich in een digitaal referendum uitgesproken over de kandidatenlijst. “Ik verheug me erop om samen met deze lijst vol topkandidaten een enthousiaste campagne te voeren voor een groener en socialer Schiedam. We maken ons sterk voor een stad waar Schiedammers trots op kunnen zijn. Een stad waar oog is voor mensen die in de knel zitten, een stad waar geluisterd wordt naar Schiedammers en een stad die voorop loopt in de aanpak van klimaatproblemen”, zo zegt Haan in een reactie.

Op nummer 2 staat Krispijn Beek. Raadslid Bart Voortman staat op nummer 3.

Oud-wethouder Jeroen Ooijevaar en de raadsleden René Karens, Sandra Mantingh en Sun van Dijk hebben aangegeven niet op een verkiesbare plaats te willen. Zij krijgen een plek op de lijst als lijstduwer.