advertentie
woensdag 22 december 2021 19:26

Wijkagent spot notoire dief; hij had net wéér een diefstal gepleegd

Wijkagent spot notoire dief; hij had net wéér een diefstal gepleegd Foto: stockfoto politie

Een oplettende wijkagent heeft ervoor gezorgd dat een notoire dief is ingerekend, nota bene vlak voor het politiebureau. De wijkagent voor Schiedam Nieuwland, Dennis Vahstal, liep dinsdagavond na de dienst het politiebureau uit. Er raasde een fietser langs die op de grond spuugt, vlak voor de agent. 'Kijkend naar deze man herken ik hem als een voor mij bekende uit de wijk waarvan ik weet dat hij nog gesignaleerd stond voor zes winkeldiefstallen' laat Dennis weten op Instagram.

Schiedam - Een oplettende wijkagent heeft ervoor gezorgd dat een notoire dief is ingerekend, nota bene vlak voor het politiebureau.

De wijkagent voor Schiedam Nieuwland, Dennis Vahstal, liep dinsdagavond na de dienst het politiebureau uit. Er raasde een fietser langs die op de grond spuugt, vlak voor de agent. 'Kijkend naar deze man herken ik hem als een voor mij bekende uit de wijk waarvan ik weet dat hij nog gesignaleerd stond voor zes winkeldiefstallen' laat Dennis weten op Instagram.

Hij zag dat een politieauto aan de overkant van de weg stond te wachten voor het stoplicht. Die ging vervolgens als een speer de man achterna. Een paar honderd meter verderop werd de dief aangehouden. 'De man bleek eerder op de avond nog een diefstal te hebben gepleegd en had tevens goederen bij zich waarvan de afkomst dubieus bleek te zijn'. De dief is overgedragen aan de recherche.