advertentie
donderdag 23 december 2021 12:48

Politie en ambulance met spoed naar woning Tjalk; geen woningoverval maar mogelijk inbraak

Politie en ambulance met spoed naar woning Tjalk; geen woningoverval maar mogelijk inbraak Foto: Flashphoto.nl

Drie eenheden van de politie en een ambulance zijn donderdagochtend met spoed naar de Tjalk gereden nadat er melding was gemaakt van een woningoverval. Bij aankomst bleek de situatie enigszins onduidelijk. De bewoonster had in ieder geval medische zorg nodig en is naar het ziekenhuis vervoerd. Er wordt nog nader onderzocht wat zich precies in de woning heeft afgespeeld. Volgens de woordvoerder van de politie zou er geen sprake zijn van een overval. Wel wordt de mogelijkheid van een inbraak niet uitgesloten.

Schiedam - Drie eenheden van de politie en een ambulance zijn donderdagochtend met spoed naar de Tjalk gereden nadat er melding was gemaakt van een woningoverval.

Bij aankomst bleek de situatie enigszins onduidelijk. De bewoonster had in ieder geval medische zorg nodig en is naar het ziekenhuis vervoerd.

Er wordt nog nader onderzocht wat zich precies in de woning heeft afgespeeld. Volgens de woordvoerder van de politie zou er geen sprake zijn van een overval. Wel wordt de mogelijkheid van een inbraak niet uitgesloten.