advertentie
donderdag 23 december 2021 12:50

Politie ontvangt 200 tips over 'de man in de kelderbox'

De politie heeft zo’n 200 tips ontvangen in het onderzoek naar de verdachte die elf jaar geleden meerdere tienermeisjes misbruikte. Dit meldt AVROTROS op de website van het programma Opsporing Verzocht. De incidenten vonden destijds plaats in de kelderbox van hun flatwoning in Schiedam en Vlaardingen. In het onderzoek naar deze zaak gebruikte de politie een levensechte 3D-animatie van de verdachte. Dit hologram werd onder meer in winkelcentrum Hof van Spaland getoond. Alle tips worden momenteel onderzocht.

Schiedam - De politie heeft zo’n 200 tips ontvangen in het onderzoek naar de verdachte die elf jaar geleden meerdere tienermeisjes misbruikte.

Dit meldt AVROTROS op de website van het programma Opsporing Verzocht. De incidenten vonden destijds (in 2010) plaats in de kelderbox van hun flatwoning in Schiedam en Vlaardingen. In het onderzoek naar deze zaak gebruikte de politie een levensechte 3D-animatie van de verdachte. Dit hologram werd onder meer in winkelcentrum Hof van Spaland getoond.

In de uitzending van Opsporing Verzocht van 14 december werden confrontaties en interviews met de slachtoffers getoond. Ook verscheen online een documentaire over de cold case. Alle tips worden momenteel onderzocht.