advertentie
vrijdag 24 december 2021 12:52

Burgemeester reikt drie Koninklijke Onderscheidingen uit

Burgemeester reikt drie Koninklijke Onderscheidingen uit Foto: uitreiking lintje aan de heer Aslan

Burgemeester Lamers heeft deze week drie lintjes uitgereikt. Salim Aslan, Kazim Çelik en Nurettin Keten zijn vanwege hun verdiensten voor de Islamitische stichting Muradiye door koning Willem-Alexander benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Oorspronkelijk zou de ceremonie plaatsvinden in het Stadskantoor maar vanwege de coronamaatregelen gebeurde dit nu buiten nabij de woningen van de heren, zonder extra gasten. Op een later moment zal er nog meer aandacht aan de uitreiking van de lintjes worden besteed om hier feestelijker bij stil te kunnen staan.

Schiedam - Burgemeester Lamers heeft deze week drie lintjes uitgereikt.

Salim Aslan, Kazim Çelik en Nurettin Keten zijn vanwege hun verdiensten voor de Islamitische stichting Muradiye door koning Willem-Alexander benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Oorspronkelijk zou de ceremonie plaatsvinden in het Stadskantoor maar vanwege de coronamaatregelen gebeurde dit nu buiten nabij de woningen van de heren, zonder extra gasten.

Op een later moment zal er nog meer aandacht aan de uitreiking van de lintjes worden besteed om hier feestelijker bij stil te kunnen staan.