advertentie
vrijdag 24 december 2021 13:29

Theater aan de Schie biedt Lunchconcert en Stilte aan de Schie aan als livestream

Het Theater aan de Schie gaat Stilte aan de Schie en het Lunchconcert aanbieden als livestream. Op woensdag 29 december wordt het Lunchconcert verzorgd door altvioliste Yanna Pelser. Woensdag 5 januari verzorgt Dymphi Peeters het Lunchconcert. Zij is een stem- en kora artieste. Het programma van woensdag 12 januari wordt later bekendgemaakt. Stilte aan de Schie wordt vanaf 5 januari als livestream aangeboden. Hierin kan op een laagdrempelige manier kennis worden gemaakt met stoelyoga. Meer informatie over de gratis livestreams is te vinden op www.theateraandeschie.nl.

Schiedam - Het Theater aan de Schie gaat Stilte aan de Schie en het Lunchconcert aanbieden als livestream.

Op woensdag 29 december wordt het Lunchconcert verzorgd door altvioliste Yanna Pelser. Woensdag 5 januari verzorgt Dymphi Peeters het Lunchconcert. Zij is een stem- en kora artieste. Het programma van woensdag 12 januari wordt later bekendgemaakt.

Stilte aan de Schie wordt vanaf 5 januari als livestream aangeboden. Hierin kan op een laagdrempelige manier kennis worden gemaakt met stoelyoga. Meer informatie over de gratis livestreams is te vinden op www.theateraandeschie.nl.